Despre Noi

Povestea noastra a inceput in anul 2009,  avand la baza PASIUNEA de a calatori liber. Din anul 2017 suntem prezenti pe piata vanzarilor de autorulote, accesorii si consumabile rulote & autorulote. In toti acesti ani am adunat in jurul nostru o echipa de profesionisti, cu experienta in domeniul rulotismului, dar care la baza sunt oameni pasionati de calatorii cu rulota si autorulota, la fel ca tine.

Suntem pregatiti sa impartasim cu tine cunostintele acumulate in peste 8 ani de experienta, sfatuindu-te cu privire la achizitionarea accesoriilor sau consumabilelor potrivite pentru autorulota ta, astfel incat sa te bucuri de o experienta de camping perfecta.

Pe plan international, facem parte din reteaua de distribuitori autorizati REIMO, unul dintre cei mai importanti producatori si vanzatori de autorulote, accesorii si consumabile din Europa.  Iti punem la dispozitie peste 25.000 de produse livrabile imediat din stoc sau in maximum 5-7 zile lucratoare pentru produsele care nu sunt disponibile pe stoc in Romania.

Go wild for a while, go camping! Contacteaza-ne acum sau fa-ne o vizita in showroom.

Cort camping | Corturi auto si rulote | Marchize
Logo
Înregistrare
Compară produse
  • Total (0)
Compară
0
Open chat
Salut! 👋
Cu ce te putem ajuta?
WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner
Coș