Zile de Campare Gratis

Regulamentul Campaniei „Zile de Campare Gratis” organizat de 

XGO Camping + BookYourCamper

La orice comandă plasată pe site-ul www.xgocamping.ro sau închiriere de autorulotă de pe platforma www.bookyourcamper.com, primești câte o zi gratis de campare într-unul dintre cele 13 campinguri din România înscrise în campanie.

Cum se va desfășura campania?

Începând cu 14 Mai 2022, prima comandă de pe XGOCamping sau închiriere de pe www.bookyourcamper.com va fi însoțită de un catalog în care regăsești prezentate 13 campinguri din România.

La fiecare camping, vei avea o zonă cu trei buline, acestea fiind zonele în care vei lipi stickerele primite de la noi la următoarele tale comenzi pe site sau închirieri de autorulote de pe BookYourCamper.

Important: Odată cu prima comandă, vei primi catalogul și un sticker. La următoarele, vei primi cu fiecare comandă, câte un sticker nou.

Un sticker înseamnă o zi gratis de campare în oricare dintre cele 13 campinguri. 

*Nu poți folosi 2 zile gratuite de campare în același sejur. Așadar, dacă ai 2 stickere și vrei să le folosești pe ambele, îți sugerăm să îți alegi 2 campinguri apropiate zonei pe care vrei o să explorezi, să alegi câte o zi gratuită pentru fiecare camping ales, și astfel să îți extinzi perioada de campare gratuită.

**De asemenea, pentru ca ziua gratuită să se aplice în campingul pe care ți-l alegi, trebuie să rezervi un sejur de minim 2 zile.

*** 1 zi = 1 noapte de cazare în camping

Vezi regulamentul oficial al campaniei:

Regulamentul Oficial al Campaniei Promoționale

XGOCamping + BookYourCamper – ”Zile de Campare Gratis”

Perioada campaniei 13 Mai 2022 – 31 octombrie 2022

Art. 1 – ORGANIZATORUL

1.1. Campania promoțională “Zile de Campare Gratis ” (denumită in continuare “Campania”) este organizată și desfășurată de S.C. ESCO ELECTRIC LIGHT S.R.L., societate cu răspundere limitată constituită în România cu sediul în Sat Luna de Sus, Comuna Floreşti, Nr. 454A, Județ Cluj, Cod poștal 407281, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12/1161/2009, cod fiscal ro 25604908, operator de date cu caracter personal, reprezentată prin Directorul Executiv Tiorean Vasile (denumita in continuare “Organizator”).

1.2. Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanții. Organizatorul iși rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul campaniei prin întocmirea unui act adițional la Regulament urmând ca acesta să intre în vigoare imediat după publicarea acestei modificări online.

Art. 2 REGULAMENTUL CAMPANIEI

2.1. Campania constă într-o promoție prin care toți clienții XGOCamping și BookYourCamper care comandă de pe site-ul www.xgocamping.ro sau închiriază autorulote de pe www.bookyourcamper.com în perioada 14.05.2022 – 31.10.2022, vor primi zile grauite de campare în 13 campinguri din România. 

2.2. Campania va fi comunicată către public în mediul online prin campanii ppc specifice, pe site-ul organizatorului www.xgocamping.ro, www.bookyourcamper.com și pe pagina de Facebook oficială XGOAutorulote&Camping și BookYourCamper.

2.3. Campania se desfășoară în mediul online conform unui plan ce cuprinde următoarele etape:

 • Începând cu 13.05.2022 va începe promovarea campaniei prin campanii ppc specifice pe site-ul organizatorului și pe paginile oficiale de Social Media ale organizatorului.
 • În perioada 14.05.2022 – 31.10.2022 campania este activă și deschisă participării.

Art. 3 ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI ȘI DURATA CAMPANIEI

3.1. Campania este organizată si se desfășoară pe întreg teritoriul României, în spațiul virtual, pe website-ul campaniei: www.xgocamping.ro și www.bookyourcamper.com, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

3.2.  Campania se desfășoară în perioada 14.05.2022- 31.10.2022, ora 23:59.

Art 4. PARTICIPAREA LA CAMPANIE

4.1.  La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica cu vârsta peste 18 ani sau persoana juridica, cu domiciliul sau sediul în România, cu excepția angajaților Organizatorului și a celorlalte societăți implicate în organizarea și derularea Campaniei.

4.2.  Participarea  la Campanie  implică  cunoașterea  si acceptarea  integrală,  expresă  și neechivocă a prezentului Regulament.

4.3. În cadrul Campaniei, prin completarea datelor personale pe pagina online de comandă, participantul își exprimă consimțământul expres pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în vederea participării la campanie (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).

Art 5. MECANISMUL CAMPANIEI

5.1. Condiții privind înscrierea în Campanie

Pentru inscrierea valida in vederea participarii la Campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor condiții:

 • Participantul trebuie sa aibă drept de participare potrivit prevederilor Secțiunii 4 de mai sus;
 • Înscrierea se va face exclusiv pe Perioada Campaniei menționată la Secțiunea 3 de mai sus, 14.05.2022- 31.10.2022, ora 23:59;

5.2. Participantul se va înscrie în Campanie exclusiv prin intermediul website-ului: www.xgocamping.ro sau www.bookyourcamper.com, accesibil de pe dispozitiv fix sau mobil, în urma confirmării unei plăți pentru orice comandă, indiferent de valoarea ei, în perioada menționată la secțiunea 3. 

5.3. Participantul trebuie să se asigure că va completa corect câmpurile de înscriere cu următoarele date personale, toate campurile fiind obligatorii, astfel:

 • Nume
 • Prenume
 • Numar de telefon

5.4. Participantul va folosi o adresă de email validă și un număr de telefon mobil valid, personal, valabil în următoarele rețele de telefonie mobilă Orange, Vodafone, Telekom si Digi.

Art 6. PREMIUL CAMPANIEI 

6.1. Premiile oferite în cadrul Campaniei sunt reprezentate de un catalog gratuit cu 13 campinguri din România și câte 3 zile de campare gratuite în fiecare din aceste campinguri.

6.2. Premiile sunt oferite tutoror persoanelor care comandă în perioadă menționată la secțiunea 3.

6.3. Începând cu 14 mai 2022, prima comandă de pe site-ul XGOCamping / prima închiriere de pe www.bookyourcamper.com îi va oferi persoanei înscrise catalogul de campinguri și un sticker care reprezintă o zi gratuită într-unul dintre campingurile înscrise în campanie.

6.4. Începând cu a doua comandă efectuată după data de 14 mai 2022, vei primi câte un sticker reprezentând o zi gratuită într-unul dintre campingurile înscrise.

6.5. Premiul poate fi utilizat doar la campingurile înscrise în campanie (acestea sunt listate în catalog).

6.6. Un sticker reprezintă o zi gratuită într-unul dintre campingurile înscrise în campanie.

6.7. Pentru beneficia pe deplin de premiul campaniei, participantul trebuie să:

 • Lipească stickerele primite în locurile special destinate acestora din catalog
 • Să contacteze Campingurile în care dorește să beneficieze de campare gratuită și să rezerve perioada în care dorește să fie inclusă și ziua gratuită.
 • Să arate catalogul cu sticker-ul lipit în dreptul campingurilor respective unui reprezentant din Campingul ales.

6.8 Premiul acordat nu poate fi înlocuit cu alte premii sau cadouri și nici nu se poate acorda contravaloarea lui în bani.

6.9. Participantul trebuie să folosească Premiul pentru un sejur de minim 2 zile / per camping.

6.9.1. Participantul nu poate folosi 2 zile gratuite în același sejur în același camping.

6.9.2. O zi înseamnă o noapte de campare în camping.

6.9.3. Participantul trebuie să se asigure că îndeplinește condițiile și normele prevăzute de fiecare Camping în parte.

Art 7.  VALIDAREA ȘI PUBLICAREA CÂȘTIGĂTORILOR. INTRAREA ÎN POSESIE A PREMIILOR

7.1 Participanții vor fi invalidați în următoarele situații:

– Participantul refuză premiul;

7.2. Dacă înscrisul, ajunge la numărul maxim de stickere (39 de zile gratuite), la cea de-a 39-a comandă, nu va mai primi un alt sticker.

Art 8. LITIGII. LEGEA APLICABILĂ

8.1 Eventualele neînțelegeri apărute între Organizator si Participanții la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente de la sediul Organizatorului.

8.2. Legea aplicabilă este legea română.

 Art 9. PRELUNGIREA/ÎNTRERUPEREA / ÎNCETAREA /ÎNCHEIEREA CAMPANIEI

9.1. Campania poate fi întreruptă în caz de forța majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, determinată de imposibilitatea de a continua din motive independente de voința sa. În situația apariției unui astfel de caz, Organizatorul va anunța Participanții prin afișarea anunțului pe site-ul www.xgocamping.ro, cu 2 zile înainte de intrarea în vigoare a modificării.

9.3. Informarea despre stadiul campaniei se va afișa pe site-ul www.xgocamping.ro și paginile de facebook XGOAutorulote & Camping și BookYourCamper, obligația participanților la promoție fiind de a se informa periodic despre actualizările apărute pe perioada campaniei, incetare, prelungire și încheiere.

9.4. Regulamentul Oficial al Campaniei a fost publicat începând cu data de 13 mai 2022 pe site-ul www.xgocamping.ro și va fi disponibil gratuit.

Cort camping | Corturi auto si rulote | Marchize
Logo
Înregistrare
Compară produse
 • Total (0)
Compară
0
Open chat
Salut! 👋
Cu ce te putem ajuta?
WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner
Coș