Invertor

Ai nevoie sa iti incarci dispozitivele electronice in aventura ta pe 4 roti, dar nu ai echipamentul necesar care sa iti transforme curentul continuu al bateriei in curent alternativ?

Cele mai multe vehicule de agrement un sistem electric incorporat care include o baterie pentru a stoca energia de curent continuu generata de alternatorul vehiculului, de panourile solare sau chiar de un generator electric. Insa aceasta sursa de energie nu este compatibila cu majoritatea aparatelor de uz casnic din autorulota, care necesita curent alternativ pentru a functiona.

De aceea, este necesar sa iti achizitionezi un invertor. Acesta este un dispozitiv folosit pentru a alimenta echipamentele de baza de care ai nevoie in camping, atunci cand sursa de energie este alta decat cea furnizata de compania de utilitati. Pentru a putea alimenta aparatele electrice, curentul produs de o baterie sau de sistemele solare trebuie trecut printr-un invertor.

Acesta functioneaza ca un element de legatura intre sursa de energie electrica si dispozitivul pe care vrei sa il alimentezi. Aparatele electrice pot functiona doar daca sunt incarcate de curent alternativ, de 240 V, de aceea energia primita de la o baterie sau de la panourile solare trebuie sa fie trecuta printr-un convertor care transforma curentul continuu, de 12 V, in curent alternativ.

Descopera gama de invertoare oferita de XGOCamping! Iti punem la dispozitie un catalog online de unde poti achizitiona atat accesorii, cat si invertor sinus modificat sau sinus pur. Preturile la care poti achizitiona aceste articole sunt avantajoase, asa ca nu mai sta pe ganduri si comanda acum!

Cort camping | Corturi auto si rulote | Marchize
Logo
Înregistrare
Compară produse
  • Total (0)
Compară
0
Open chat
Salut! 👋
Cu ce te putem ajuta?
WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner
Coș