CLIENȚI XGO
PLATINUM ȘI GOLD

La XGO Camping, încercăm din răsputeri să îți oferim, pe lângă zecile de mii de produse de care ai nevoie pentru rulota sau autorulota ta, și o experiență de cumpărare cât mai plăcută. De aceea, suntem încântați să anunțăm lansarea noilor noastre beneficii PLATINUM și GOLD pentru clienții XGO.

Ce înseamnă să fii client PLATINUM / GOLD pe XGOCamping?

Beneficiile clienților PLATINUM și GOLD reprezintă „Mulțumesc-ul” nostru pentru încrederea pe care ne-o oferi cu fiecare comandă plasată. Încercăm să îți oferim constant cele mai bune oferte la produsele esențiale casei tale pe 4 roți, dar credem că meriți și mai mult. Meriți să ai cele mai mici prețuri la orice produs pe care îl adaugi în coș.

De aceea, odată ce devii membru PLATINUM sau GOLD, ai parte de reduceri la toate produsele care nu au deja un discount valid, pe tot parcursul anului.

MEMBRII GOLD – reducere de 5% la toate produsele de pe site

MEMBRII PLATINUM – reducere de 10% la toate produsele de pe site


CUM DEVII MEMBRU GOLD?

Ca să deblochezi reducerile de 5% la toate produsele, e nevoie să ai cel puțin 2 comenzi, sau o valoare totală a comenzilor de cel puțin 1000 LEI pe XGOCamping.

Da, se iau în calcul toate comenzile făcute în ultimele 12 luni.

CUM DEVII MEMBRU PLATINUM?

Ca să deblochezi reducerile de 10% la toate produsele, e nevoie să ai cel puțin 3 comenzi sau o valoare totală a comenzilor mai mare de 5000 RON pe XGOCamping.

Da, se iau în calcul toate comenzile făcute în ultimele 12 luni.

Pentru a verifica dacă te încadrezi deja într-unul dintre conturi, loghează-te pe platformă cu datele datele de membru. Dacă îndeplinești unul dintre criterii, la secțiunea Contul Meu îți va apărea și noul tip de cont.

Stai fără grijă, vei primi și un mail de la noi, în care te vom felicita personal și notifica oficial despre situația contului tău.

! IMPORTANT: Pentru a putea face parte din membrii XGO GOLD sau PLATINUM, trebuie să ai cont pe platforma XGOCamping.

Iar veștile nu se opresc aici. Reducerea la toată gama de produse XGO Camping este doar unul dintre beneficiile conturilor de membru PLATINUM sau GOLD. Pe tot parcursul anului, pe lângă prețurile mici, membrii vor avea acces la:

  • oferte personalizate
  • invitații la târguri și evenimente
  • acces anticipat la produse noi
  • alte surprize

Cum treci la GOLD? Cum treci de la GOLD la PLATINUM?

Trecerea de la contul GOLD la contul PLATINUM se face odată cu îndeplinirea criteriilor specifice. Scenarii posibile:

Ai comandat în ultimele 12 luni de la noi, dar nu mai mult de 1000 RON? Cumpără produsele care-ți plac și anul acesta, și odată ce îndeplinești valoarea minimă totală de 1000 RON, te vom notifica pe mail cu privire la noul statut de membru GOLD. Te rugăm să ne confirmi pe mail noul cont de membru în maxim o săptămână de la primirea mesajului nostru.


Te încadrezi deja în contul de membru GOLD și vrei să devii membru PLATINUM? Continuă să plasezi comenzi pe XGO Camping și odată ce atingi valoarea minimă totală de 5001 RON, te vom notifica pe mail cu privire la noul statut de membru PLATINUM. Te rugăm să ne confirmi pe mail noul cont de membru în maxim o săptămână de la primirea mesajului nostru.


Te încadrezi deja direct în contul de membru PLATINUM? Excelent, și… felicitări! Îți suntem extrem de recunoscători pentru asta. Fii pe fază! Ți-am pregătit surprize faine în 2024.


** Important: Dacă observi că te încadrezi într-unul dintre categoriile de membri GOLD sau PLATINUM și nu ai fost contactat, te rugăm să ne dai neapărat de știre la 0374 480 040 sau pe adresa noastră de mail.

*** Important: Întreaga campanie se aplică tuturor produselor din magazinul online XGOCamping, cu excepția celor care au deja aplicată orice fel de reducere (lichidare de stoc, oferte speciale, etc.)

Cort camping | Corturi auto si rulote | Marchize
Logo
Înregistrare
Compară produse
  • Total (0)
Compară
0
Open chat
Salut! 👋
Cu ce te putem ajuta?
WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner
Coș