Baterie ULTIMATRON LifePO4, 12.8V, 50Ah, cu Smart BMS integrat

Adaugă la lista de dorințeAdăugat la lista de dorințeEliminat din lista de dorințe 0
Adaugă pentru comparare
Montaj Gratuit Baterie ULTIMATRON LifePO4, 12.8V, 50Ah, cu Smart BMS integrat

1.925,00 lei

SKU: UBL-12-50E

Stoc Germania, livrare 7-10 zile

Serviciul de MONTAJ GRATUIT nu se poate combina cu alte reduceri pentru produsul respectiv. Dacă produsul are deja o reducere de preț, clientul poate alege între reducerea respectivă și serviciul de montaj gratuit.
Baterie ULTIMATRON LifePO4, 12.8V, 50Ah, cu Smart BMS integrat
Baterie ULTIMATRON LifePO4, 12.8V, 50Ah, cu Smart BMS integrat

1.925,00 lei

Descriere

Bateriile cu litiu Ultimatron – reprezintă o tehnologie fiabilă și modernă și sunt ideale ca baterie pentru motor electric prova sau baterie electronică pentru barcă. Bateriile supreme reprezintă chimia bateriei Lifepo4, care oferă beneficiile eficienței, calității, siguranței operaționale ridicate și unui ciclu de viață lung. Bateriile au un sistem BMS integrat care protejează, printre altele, celulele bateriei de supratensiune și subtensiune. În practică, BMS asigură că ciclul de viață al bateriei este cât mai lung posibil. Nivelul bateriei și consumul instantaneu de energie pot fi monitorizate convenabil cu aplicația Iphone sau Android. Datorită vizibilității de la distanță, nu există restricții în locul în care este instalată bateria – este suficient ca bateria să se afle în raza de acțiune Bluetooth.

Litiu incredibil de ușor și puternic! – Ultimatron 12V 50Ah Lithium cântărește doar 6.5kg. Acest lucru este cu adevărat puțin atunci când o baterie tradițională plumb-acid echivalentă sau AGM cântărește mai mult de 20 kg. Când comparați o baterie cu litiu cu clasa de putere, ar trebui să luați deja o baterie plumb-acid de 100 Ah, care cântărește deja mai mult de 45 kg! Cu siguranță nu doriți să păstrați inutil această cantitate suplimentară de greutate pe barca dvs.

Bateriile cu litiu Ultimatron sunt fabricate în China, dar o mare parte din timp și resurse sunt cheltuite pentru fabricație și controlul calității, astfel încât toate bateriile sunt de foarte bună calitate. Bateria este fabricată la un standard foarte înalt și toate piesele din interiorul bateriei reprezintă un finisaj de calitate. Acesta este și motivul pentru care bateriile Ultimatron vin cu o garanție de cinci ani a producătorului.

Ultimatron 12V 50Ah este o baterie excelentă pentru motoarele electrice de trolling de 55lb, precum și pentru electronică.

Încărcare: Vă rugăm să rețineți că bateriile cu litiu trebuie încărcate întotdeauna cu încărcătorul recomandat. Vă recomandăm să încărcați această baterie cu un încărcător Victron 12V 15A IP65, care este un încărcător excelent pentru încărcare și întreținere.

Conexiune Bluetooth la telefonul mobil – Aplicația Ultimatron poate fi descărcată pe telefonul mobil și cu aceasta puteți verifica, de exemplu, tensiunea, cantitatea curentă în procente, temperatura bateriei, starea generală a bateriei sau chiar numărul de cicluri utilizate, deoarece bateria are Bluetooth încorporat. O caracteristică suplimentară la îndemână care vă permite să știți câtă energie este disponibilă pentru o zi de pescuit sau cum consumă aparatele electrice.
Conexiunea Bluethoot funcționează cu aplicația Ultimatron de pe smartphone

Informații despre produs pentru toate bateriile Ultimatron:

 • BMS integrat
 • Urmărire prin Bluetooth 4.0 aplicație smartphone (iPhone / Android)
 • Tensiune nominala 12.8V / 25.6V
 • Număr de cicluri: >3000 (80% DoD)
 • Tip terminale baterie M8
 • Este posibilă conexiunea serială și paralelă pentru aplicații 12/24/36/48V
 • Protecție IP65
 • Interval de temperatură (descărcare) -20 ~ 60 ° C
 • Interval de temperatură (încărcare): 0~45°C
 • Interval de temperatură (depozitare timpurie) -5 ~ 35 ° C

Ultimatron 12V 50Ah BT LifePo4

 • Ultimatron 12V 50Ah
 • Greutate 6,5kg
 • Mânere de transport din plastic
 • Curent de încărcare recomandat 10-15A
 • Dimensiuni externe L x A x Î: 260 x 168 x 209mm (+înălțimea stâlpilor 17mm)

Recenzii (0)

Recenzii ale utilizatorilor

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Baterie ULTIMATRON LifePO4, 12.8V, 50Ah, cu Smart BMS integrat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cort camping | Corturi auto si rulote | Marchize
Logo
Înregistrare
Compară produse
 • Total (0)
Compară
0
Open chat
Salut! 👋
Cu ce te putem ajuta?
WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner
Coș