Sistem complet Lifepo4 Buttner Elektronik, inclusiv charger

Adaugă la lista de dorințeAdăugat la lista de dorințeEliminat din lista de dorințe 0
Adaugă pentru comparare
Montaj Gratuit Sistem complet Lifepo4 Buttner Elektronik, inclusiv charger

11.454,00 lei

SKU: 81419

Stoc Germania, livrare 7-10 zile

Serviciul de MONTAJ GRATUIT nu se poate combina cu alte reduceri pentru produsul respectiv. Dacă produsul are deja o reducere de preț, clientul poate alege între reducerea respectivă și serviciul de montaj gratuit.
Sistem complet Lifepo4 Buttner Elektronik, inclusiv charger
Sistem complet Lifepo4 Buttner Elektronik, inclusiv charger

11.454,00 lei

Descriere

Sistem complet Lifepo4 Buttner Elektronik, inclusiv charger

Modernizează-ți cu ușurință autorulota cu un set de alimentare cu baterii.

Set de alimentare cu baterii de litiu

Setul de alimentare cu baterii cu litiu este combinația optimă pentru rulote sau autorulote. Folosește setul pentru a trece la baterii cu litiu sau pentru a-ți echipa noul vehicul cu acestea încă de la început. Combinația dintre componentele individuale garantează în mod constant capacitatea maximă și funcționarea sigură în toate zonele climatice și pe tot parcursul anului.

Setul este conceput astfel încât să funcționeze ca un sistem independent, dar poate fi conectat în paralel și la sistemele electronice de bord existente.

Sistemul este format dintr-o baterie RV cu litiu MT Li 85, MT Li 105 sau MT Li 120 în combinație cu un încărcător/booster și un calculator de baterie (MT iQ Basic). Toate dispozitivele au fost dezvoltate de Büttner Elektronik și sunt adaptate în mod optim unele la altele.

Unitatea combinată încărcător/booster (BCB 25/20) alimentează bateria cu curent de încărcare (20 A) dacă există o rețea de alimentare de 230 V și comută automat la încărcare booster (25 A) în timpul conducerii. În ambele situații de încărcare, dispozitivul primește informații direct de la bateria cu litiu, astfel încât să o poată încărca în mod optim. În plus, calculatorul monitorizează bateria și afișează capacitatea bateriei (în % și Ah), consumul de curent (A) și timpul rămas în interiorul vehiculului.

Setul include un set de cabluri gata de conectare pentru computerul bateriei, precum și un set de cabluri pentru a integra unitatea combinată încărcător/încărcător la un sistem electronic de bord existent.

Recenzii (0)

Recenzii ale utilizatorilor

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Sistem complet Lifepo4 Buttner Elektronik, inclusiv charger”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cort camping | Corturi auto si rulote | Marchize
Logo
Înregistrare
Compară produse
  • Total (0)
Compară
0
Open chat
Salut! 👋
Cu ce te putem ajuta?
WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner
Coș